Swedish English French German Italian Spanish
brygga-mindreB&B vid Dragsviken Övernattning med frukost

Liten övernattningstuga alldeles vid havsvik. Ligger 800 meter från Sörmlandsleden mellan punkt 39 och 40 på vandringsledens karta. 10 kvm, bred våningssäng, kylskåp, kokmöjlighet, morgon- och kvällsaltan, kanot. 10 m till strand och egen brygga eller förtöjning av egen båt. Varmvatten och dusch i huvudbyggnad.

Telefon: Kristina Midander +46 70 83 93 104

Länk:     B&B vid Dragsviken

GrimstorpGrimstorp 2,7 km öster om Nävekvarn

Bo i genuin 1700-tals miljö med närhet till havet och storskog. Grimstorp ligger vackert på en ängsholme 2,7 km öster om Nävekvarn. Uthyres veckovis och har de flesta moderniteter. För priser, kontakt och ytterligare information följ länken till hemsidan. Välkommen!  

Länk:    Grimstorp
Grindstugan-150Grindstugan -  i hjärtat av Nävekvarn

Liten stuga med kök, sällskapsrum och två sovrum. Vacker trädgård.

Bokningsförfrågningar till 070 30 40 993
Länk:    Grindstugan

Guesthouse utflyktsvägen 2020 30p
Marinans Guesthouse  
 
 
 

Marinans Guesthouse ligger ett stenkast från Nävekvarns vackra hamnområde. Vi erbjuder mindre tvåbäddsrum såväl som större familjerum. Dusch och toalett finns i nära anslutning till rummen. Det gemensamma köket är stort och erbjuder möjlighet för den som vill laga egen mat.  Givetvis har du tillgång till fritt WiFi på hela stället. Frukost serveras mellan juni-augusti.  

Bokning på www.marinansguesthouse.se alt tel 070 30 40 993
 
Länk:    
Marinans Guesthouse  

img 0219Präst-Utterviks Gård

Njut av livet på landet i två modernt utrustade torp på gammal kulturgård. Vackra omgivningar med bad, fiske, skogsvandringar mm. Torpen är två rum och kök med spis, kyl och frys. Båda husen har dusch och toalett. Det ena huset har fyra sängplatser och det andra sex-åtta.

E-post:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Länk:     Präst Utterviks Gård