Swedish English French German Italian Spanish
brygga-mindreB&B vid Dragsviken Övernattning med frukost

Liten övernattningstuga alldeles vid havsvik. Ligger 800 meter från Sörmlandsleden mellan punkt 39 och 40 på vandringsledens karta. 10 kvm, bred våningssäng, kylskåp, kokmöjlighet, morgon- och kvällsaltan, kanot. 10 m till strand och egen brygga eller förtöjning av egen båt. Varmvatten och dusch i huvudbyggnad.

Telefon: Kristina Midander +46 70 83 93 104

Länk:     B&B vid Dragsviken

GrimstorpGrimstorp 2,7 km öster om Nävekvarn

Bo i genuin 1700-tals miljö med närhet till havet och storskog. Grimstorp ligger vackert på en ängsholme 2,7 km öster om Nävekvarn. Uthyres veckovis och har de flesta moderniteter. För priser, kontakt och ytterligare information följ länken till hemsidan. Välkommen!  

Länk:    Grimstorp
Grindstugan-150Grindstuga i hjärtat av Nävekvarn

100 m2 – 3 rum o kök, stor hall och badrum. Bara 300 m från havet, ett stenkast ifrån Coop Nära och Gula kvarn, ligger en av de två Grindstugorna, ett hus med lång och spännande historik. Högsäsong 6000 kr/vecka eller 1000 kr/natt - lågsäsong 4500 kr/vecka eller 850 kr/natt. 

Boka stugan på telefon 070-99 99 740
Länk:    Grindstugan

SPM-Rum Marinans Guesthouse
Marinans Guesthouse  
 
 
 

En enklare boendeform för dig som kommit till en av ostkustens allra vackraste gamla bruksorter. Vi erbjuder mindre tvåbäddsrum såväl som större familjerum. Det finns tillgång till kök för självhushåll samt toaletter och dusch i nära anslutning till varje rum. Från vårt Guesthouse har du bara ett par minuters promenad ner till båthamn och badplats.   Välkommen!     

Information och kontakt
Telefon: Marinans Guesthouse 070-999 97 40

E-post:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  
Länk:    
Marinans Guesthouse  
 

collage object
Nävekvarns Skärgårdscamping

Välkomna till Nävekvarns Skärgårdscamping

 

Kontakt: 070-99 99 740

Länk:     Nävekvarns Skärgårdscamping

img 0219Präst-Utterviks Gård

Njut av livet på landet i två modernt utrustade torp på gammal kulturgård. Vackra omgivningar med bad, fiske, skogsvandringar mm. Torpen är två rum och kök med spis, kyl och frys. Båda husen har dusch och toalett. Det ena huset har fyra sängplatser och det andra sex-åtta.

E-post:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Länk:     Präst Utterviks Gård