Swedish English French German Italian Spanish
SPM-logga 150
Swede Port Marina
N 58° 37.5’ E 16° 48.0’
 
 
 
Båtförvaring, SWEDE PORT MARINA
SPM-Swede Port MarinaÄr du en av alla människor som under vintern drömmer om kust och vågskvalp? Nävekvarn är en fantastisk utgångspunkt för dig som älskar båtliv. Härifrån kommer du snabbt ut på öppet hav med en fantastisk horisont. I de närliggande skärgårdarna kan du ofta hitta en vik där du får vara helt för dig själv. Från Nävekvarn har du en timmes bilfärd till Stockholm och trettio minuter till Skavsta.
När sommaren övergår i höst tar vi hand om din båt. Vi omvandlar Nävekvarns bruks gamla lokaler till att bli ett av landets största marina center.
 Swede Port Marina kan till hösten 2015 erbjuda bl a följande:
 – 10 000 m2 inomhusförvaring
 – Kall- och varmhallar, utomhus inhägnat
 – Fullserviceverkstad
Ordinarie öppettider
Marinans ordinarie öppettider: Måndag- fredag kl.08.00- 17.00, lunch kl.12.00- 13.00.
Under april och maj tillkommer även ett par afterworkhelger, där du som kund, förutom att arbeta på egen båt även kan boka mat, dryck och boende på Marinans Guesthouse. 

Boende, Marinans Guesthouse  SPM-Rum Marinans GuesthouseFör dig som längtar efter hav och sommarvarma klippor. Marinans Guesthouse erbjuder en enklare boendeform för dig som kommit till Tunabergshalvön för att besöka Kolmårdens djurpark, vandra på Sörmlandsleden, paddla, fiska, vila, åka båt, bada eller bara för att få en stund för dig själv i en av ostkustens allra vackraste gamla bruksorter.
Vi har omvandlat Nävekvarns bruks gamla kontorslokaler till ett modernt Guesthouse. Vi erbjuder mindre tvåbäddsrum såväl som större familjerum. Det finns tillgång till kök för självhushåll samt toaletter och dusch i nära anslutning till varje rum.
Från vårt Guesthouse har du bara ett par minuters promenad ner till båthamn och badplats.
Boka boende på Marinans Guesthouse på telefon 070 – 99 99 740

Information och kontakt
Telefon: Swede Port Marina: 070-999 97 40
E-post:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.  
Länk:    
Swede Port Marina